1%-os felajánlás

Szent Erzsébet Út Alapítvány,

3950 Sárospatak, Szent Erzsébet út 13.

Adószám: 19331650-1-05

Kérjük tisztelt pártolóinkat, hogy személyi jövedelemadójuk bevallásakor a társadalmi szervezeteknek adható 1%-ot ajánlják fel alapítványunk számára!KÖZLEMÉNY A PÜNKÖSDI SZENT ERZSÉBET ZARÁNDOKLATRÓL

Kedves Zarándokok, akikkel közösen várjuk, hogy a Szent Erzsébet Útra indulhassunk!

Az elmúlt egy hónapban több megkeresést is kaptunk telefonon, e-mailben, melyekben arról érdeklődtök, hogy a szokásos pünkösdi zarándoklat, mely már tavaly is elmaradt, idén megrendezésre kerül-e?Megjelent a magyarországi zarándokutakat bemutató reprezentatív kötet.

Megjelent a magyarországi zarándokutakat - köztük a Szent Erzsébet Utat is - bemutató reprezentatív kötet a Kossuth Kiadó gondozásában.

https://www.kossuth.hu/konyv/5386/magyar-zarandokutak?fbclid=IwAR24Ip5JRiB72IHOuVb2jGGntcsQzodwzoJ4Z0QqJ6xFQhsB95DZuDOfqRcSor került a Magyar zarándokutak c. kötet online bemutatójára a Kossuth Kiadónál.

Sor került a Magyar zarándokutak c. kötet online bemutatójára a Kossuth Kiadónál.
Itt lehet megtekinteni a Barna Gábor néprajzkutató-szerkesztővel és Beer Miklós em. váci püspökkel készült beszélgetést:

https://www.facebook.com/kossuthkiado/videos/1107845579648865

affiliate link traceNikeInterjú a Szent Erzsébet Útról a Mária Rádióban

Erzsébet naphoz közeledve a Mária Rádió készített interjút a Szent Erzsébet Út idei évéről.

Osvay Viktória: Mária Út - Zarándokút Mariazelltől Csíksomlyóig c. műsorának 2020.11.03-i adásában szó volt a facebookon alakuló zarándokközösségről, és a Szent Erzsébet Útról is szóló, karácsonyra megjelenő reprezentatív zarándokalbumról.

 Rendkívüli zárvatartás

Kedves Látogatóink!

2020. március 17-től a Szent Erzsébet Ház a járványügyi helyzet miatt határozatlan ideig zárva tart. 

Megértésüket köszönjük!

Running Sneakersadidas Yeezy Boost 350Oldalak