Öt nap a természetben, Isten ajándéka

Sajnos csak most jutottam odáig, hogy levélben is meg tudjam köszönni a csodát, amit az út jelentett nekem.

Évek óta dédelgetett álmom volt egy zarándokút. Vissza-visszatérő gondolatként motoszkált a fejembe és a lelkemben. 2 évvel ezelőtt egy súlyos betegségből felépülve, azt gondoltam ez már csak álom marad. A neten keresgélve a magyarországi zarándokutak között olvastam először a Szent Erzsébet Útról. Fontosnak tartottam, hogy több napos elvonulásra legyen lehetőség, számomra teljesíthető napi távokkal, megfizethető árért. Ezen az úton a fenti feltételeken felül, még a csomagjainkat is egy szervezett csapat szállította naponta, precíz gondoskodással, szálláshelytől szálláshelyig, így csak a napi csomagot vittük a hátunkon.

 Az útvonal csodálatos tájakon vezet, az érintett településeken meleg fogadtatásban volt részünk. Rendezett, tiszta szálláshelyeken pihenhettünk, a bőséges és ízletes vacsora után. 5 nap a természetben Isten ajándéka. A csendes órák alatt keblemre ölelhettem a természetet, ami ezért egész nap ringatott, mint anya a gyermekét.

5 napig egy jól felkészült csapat úgy dolgozott a háttérben, hogy zavartalanul tudtunk töltődni és kikapcsolódni. 

5 nap térerő nélkül, net nélkül, napi gondok nélkül a természetben az ország sok pontjáról érkező zarándok társsal, akik erre az útra Istent választottuk kísérőnek. 

Köszönöm, hogy Veletek lehettem!

Ica