Öt nap a természetben, Isten ajándéka

Sajnos csak most jutottam odáig, hogy levélben is meg tudjam köszönni a csodát, amit az út jelentett nekem.

Évek óta dédelgetett álmom volt egy zarándokút. Vissza-visszatérő gondolatként motoszkált a fejembe és a lelkemben. 2 évvel ezelőtt egy súlyos betegségből felépülve, azt gondoltam ez már csak álom marad. A neten keresgélve a magyarországi zarándokutak között olvastam először a Szent Erzsébet Útról. Fontosnak tartottam, hogy több napos elvonulásra legyen lehetőség, számomra teljesíthető napi távokkal, megfizethető árért. Ezen az úton a fenti feltételeken felül, még a csomagjainkat is egy szervezett csapat szállította naponta, precíz gondoskodással, szálláshelytől szálláshelyig, így csak a napi csomagot vittük a hátunkon.

 Az útvonal csodálatos tájakon vezet, az érintett településeken meleg fogadtatásban volt részünk. Rendezett, tiszta szálláshelyeken pihenhettünk, a bőséges és ízletes vacsora után. 5 nap a természetben Isten ajándéka. A csendes órák alatt keblemre ölelhettem a természetet, ami ezért egész nap ringatott, mint anya a gyermekét.

5 napig egy jól felkészült csapat úgy dolgozott a háttérben, hogy zavartalanul tudtunk töltődni és kikapcsolódni. 

5 nap térerő nélkül, net nélkül, napi gondok nélkül a természetben az ország sok pontjáról érkező zarándok társsal, akik erre az útra Istent választottuk kísérőnek. 

Köszönöm, hogy Veletek lehettem!

Ica


Szent Erzsébet élete

Szent Erzsébet Élete

Szent Erzsébet Út

Szent Erzsébet Út

Zarándoklat

Zarándoklat

-->