A végéhez közeledik a Szent Erzsébet Ház infrastrukturális felújítása

A végéhez közelednek a Szent Erzsébet Ház felújítási munkálatai. A felújítás a Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 CBC HUSK 0901/1.3.1/0024 számú pályázat keretében valósul meg. A projekt 2012.12.31-én zárul.

Ennek részeként a nyár folyamán elkészült az Információs és Dokumentációs központ új, valamint a Konferencia terem kiegészítő bútorzata. Így most már teljessé válik az a fejlesztési munka, melynek keretében a könyvtári levéltári, dokumentumokon túl a Szent Erzsébet Úttal kapcsolatos és egyéb turisztikai információk dokumentumait megfelelő környezetben tudjuk elhelyezni és a látogatókat kiszolgálni.

A Szent Erzsébet Ház infrastrukturális fejlesztésének az egyik célja, hogy a Szent Erzsébet Zarándok Út háttérintézményeként megfelelő környezetben tudjuk fogadni a zarándokokat. A másik, hogy az érdeklődőknek teljes körű információszolgáltatás álljon rendelkezésére. Az Információs és Dokumentációs Központ kialakításával ez a cél maradéktalanul megvalósult.


Szent Erzsébet élete

Szent Erzsébet Élete

Szent Erzsébet Út

Szent Erzsébet Út

Zarándoklat

Zarándoklat

-->